Glas plaatsen in Venray

Heeft u nog enkele beglazing in uw woning, en wilt u dubbel glas plaatsen? Of zit u te denken aan decoratief glas? In Venray en omgeving kunt u terecht bij Glasherstel Spoed. Glas zetten doen wij al jarenlang, en ook u zijn wij met onze kennis en kunde graag van dienst.

Het voordeel van veiligheidsglas

Als normaal glas kapot gaat, zorgt dat voor grote en scherpe stukken glas. Dit is behoorlijk gevaarlijk, omdat het voor nare verwondingen kan zorgen. Veiligheidsglas heeft dit nadeel niet. Er zijn verschillende soorten, maar ze hebben één ding gemeen: bij een breuk krijgt u geen scherpe stukken. Gehard glas valt bijvoorbeeld in korrels uiteen. Gelaagd glas op zijn beurt heeft een soort folie tussen de glasbladen. Bij een breuk zorgt dit folie ervoor dat het glas bij elkaar blijft. Ook dit zorgt ervoor dat ernstig letsel voorkomen kan worden.

Heeft u belangstelling voor dit type glas plaatsen? Of heeft u liever een ander soort beglazing in uw woning? Om wat voor raam het ook gaat, wij kunnen het voor u zetten. In de regio Venray staan onze vakmannen voor u klaar. Raam plaatsen? Uw allround glaszetter is u met plezier van dienst!