Glasschade opgelopen in Venray?

Uw experts op het gebied van glas in Venray van Glasherstel Spoed zijn altijd bereikbaar en operationeel om u te helpen bij glasschade. Dit betekent dat u onze glasherstellers 24 uur per dag en 365 dagen per jaar kunt bereiken. Onze glasspecialisten uit Venray komen dan direct naar u toe om uw glasschade te herstellen. Wij begrijpen hoe vervelend schade is. Uw huis is niet langer beschermd tegen kou en ongenode gasten.

Als u ons belt krijgt u eerst de meldkamer aan de lijn. Door het stellen van een aantal gerichte vragen, weten de glaszetters welk soort reparatie ze moeten uitvoeren en welk soort beglazing ze moeten meenemen.

Directe hulp bij glasschade

Na het herstel van uw beglazing koppelt de glaszetter zijn uitgevoerde activiteiten ook weer terug naar de meldkamer. Hierdoor kunnen de administratieve zaken voor zowel ons glasbedrijf als voor u ook snel en zorgvuldig afgerond worden. Deze manier van werken betekent flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid. Als u dit ook wilt ervaren, bel ons dan via ons telefoonnummer. Onze glasherstellers kunnen dan 24/7 en zeer snel ter plaatse zijn, dus ook op zon- en feestdagen. Als uw reparatie geen spoedgeval is, kunt u ook het glasschade contactformulier invullen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.